Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Efter knappt 1,5 år

Av Peter Johansson - 31 augusti 2009 20:53

Det var ungefär då jag och farsan tog fram tigersågen, kofoten och karmskruven. Det vill säga det var då jag bytte ut ett "jätte" fönster mot ett stort fönster och en härlig balkong/altan dörr. Sedan dess har jag då och då, faktiskt mer ofta på slutet irriterat mig på att vara utan tröskel, fönsterbänk och lister. Många har tankarna varit och till slut tog jag mig i kragen och gjorde ordning alltihop på cirka 3 veckor. Inte för att jag bara hållt på med tröskeln hela tiden, allt som allt kanske det tog en 10-12 timmar. Så nu med sista listen på plats och fönstrena putsade känns det betydligt skönare i mitt inre.


- - - - - - 


Från det ena till det andra. Jag kanske inte vinner tävlingen om pumpan, men en stor squash har jag drivit fram. 1,3 kilo, det blev en väldig massa ratatouille.Såg att min favorittermos också fastnade på bild.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peter Johansson - 14 april 2010 05:10

Tjoho   Redan mitten av april och det känns att jag inte har varit så aktiv på ett tag, men det känns ganska bra att återigen finnas med i vårat stora nät.   Det har hänt en hel del sedan sist jag skrev, men mer om det senare.   I fönster...

Av Peter Johansson - 21 september 2009 08:04

för inte så många timmar sen, som farsan, frun och jag tog en härlig skogspromenad. Sam överlämnades till trygga dagishänder och vi satt full fart upp i skogen/berget. När den första tuffa backen var besegrad kände vi oss i grym form. På väg till den...

Av Peter Johansson - 10 september 2009 19:33


Här kommer en bild på min och förmodligen tävlingens största pumpa.         Är tennisbollen en miniatyr? ...

Av Peter Johansson - 10 september 2009 19:26


Den som inte blev den tänkta svampvandringen med MYKO i Skönviksbacken, utan en enkel tur till skogen med lilla familjen.   Inlägget skulle ha blivit publicerat i söndags, men då tyckte jag att det vart okej med måndagen. Måndagen försvann och ti...

MIM

Av Peter Johansson - 5 september 2009 07:10

Observera!!!   Missa inte Sveriges mitterska marknad idag.  Mittmarken, marknaden i Munkbysjön.   Jag och mina kompisar i JAK Medelpad kommer att ha ett bord, där dela vi med oss av den kunskap vi har om JAK. Välkommen fram! ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ amatorodlaren med Blogkeen
Följ amatorodlaren med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se