Direktlänk till inlägg 10 september 2009

Söndagsutflykten

Av Peter Johansson - 10 september 2009 19:26

Den som inte blev den tänkta svampvandringen med MYKO i Skönviksbacken, utan en enkel tur till skogen med lilla familjen.


Inlägget skulle ha blivit publicerat i söndags, men då tyckte jag att det vart okej med måndagen. Måndagen försvann och tisdagen likadant, sedan kom onsdagen, den dagen då skribenten inte riktigt hann med sig. Och sedan blev det torsdag morgon, middag och nu kväll och till sist kom det.


 


Som synes i stekpannan blev det ingen riktig succé men lite av varje kom ner i korgen. Sådär dan före älgjakten satt vi oss ner utanför den fd. samiska boplatsen "lapptorpet" mitt på vägen och intog lite hembakta bullar och kaffe. Då kom det som har hänt oss förut!!! En hund (gråhund) som kommer lufsande mot oss, till synes anning irriterad att vi inte var älgar eller björnar utan bara enkla simpla människor. Detta har hänt oss förut, och om sanningen skall fram så var denna hund betydligt mer vältränad en den förra vi mötte.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peter Johansson - 14 april 2010 05:10

Tjoho   Redan mitten av april och det känns att jag inte har varit så aktiv på ett tag, men det känns ganska bra att återigen finnas med i vårat stora nät.   Det har hänt en hel del sedan sist jag skrev, men mer om det senare.   I fönster...

Av Peter Johansson - 21 september 2009 08:04

för inte så många timmar sen, som farsan, frun och jag tog en härlig skogspromenad. Sam överlämnades till trygga dagishänder och vi satt full fart upp i skogen/berget. När den första tuffa backen var besegrad kände vi oss i grym form. På väg till den...

Av Peter Johansson - 10 september 2009 19:33


Här kommer en bild på min och förmodligen tävlingens största pumpa.         Är tennisbollen en miniatyr? ...

MIM

Av Peter Johansson - 5 september 2009 07:10

Observera!!!   Missa inte Sveriges mitterska marknad idag.  Mittmarken, marknaden i Munkbysjön.   Jag och mina kompisar i JAK Medelpad kommer att ha ett bord, där dela vi med oss av den kunskap vi har om JAK. Välkommen fram! ...

Av Peter Johansson - 4 september 2009 18:36

noiuhob m,yiob8-axzxw2s4r3dewqazXX XZX   24sekunder,  sedan for tangentbordet i golvet. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ amatorodlaren med Blogkeen
Följ amatorodlaren med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se